grov uppdatering från mig

Hej allihopa, just nu är jag väldigt trött och ska aldeles strax efter jag har skrivit klart, tvätta bort smink, borsta tänderna och allt dedär. Jag vill sova men samtidigt inte, för det suger så hårt att när man äntligen somnat så väcks man lixom precis efter och gör vad som helst för att inte behöva gå upp. Kvart över 6 lixom, varför så tidigt? Jo för att jag måste GÅ till skolan..

Bara för att jag har tråkigt ska jag beskriva en morgon för mig, barabambambambaaaa: Jag vaknar 06.15, och tänder den starkaste taklampan i mitt rum bara för att jag inte ska somna om, sen sitter jag i sängen och tänker ut vad jag ska ha på mig (under denhär tiden råkar jag alltid somna om jag inte tänder ljuset, och dehär kan ta upp till 15-20 minuter, altså att jag bara sitter och tänker, hm.. Sen klär jag på mig(det är det som tar mest tid) Och jaaa, sen när jag är klar med det är klockan typ 7, hur lyckas jag? Sen sminkar jag mig och plattar håret, om jag har brottom så pallar jag inte utan sätter upp håret. Då brukar klockan vara 20 över 8, ibland halv 8 osv, men whatever.. Sen äter jag frukost på en kvart och går hemifrån klockan 7.45, då kommer jag alltid i tid. Om jag inte är klar då, så är det typ 90% chans att jag kommer för sent, detta är altså hemma hos pappa! Hahah fan va långt det blev! Och btw nu till hösten/vintern så dör jag när jag kommer ut i kylan, morgonen är den plågsammaste tiden på dygnet, enligt mig.

Nu till denna tisdag den.. 30 september( :O:O:O det är oktober imorgon!) Så gick jag till skolan och började med syslöjd, det gick finfint. Sen hade vi svenka/engelska fram till lunch och efter lunch, avslutade med en timmer spanska (-.-) Sen drog jag hem och käkade mig, packade träningskläder och allt dedär, sen åkte jag hem till agnes och sen gick vi till solna c, åt en glass på donken osvosv. Sen gick vi mot träningen och de som hnde imellan där behöver jaginte nämna, hahahh!

När vi kom till träningen så bytte vi om sen gick vi ut och sprang, jag och agnes sprang frst ett varv runt skolan, sen upp mot råsunda och solpark och whatever, sen tillbaka. Vi hade chrille typ på träningen och det var helt okej. Sen typ efter träningen drog jag hem och käka lite och jaaaa, det var nog allt. Puss&kram! :)

BTW! SO-PROV IMORGON, BUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

hej jag suger på rubriker

och det är bara 36 dagar kvar, altså typ 5 ½ vecka?

1. NY GÅS, vad mer behöver jag säga?
2. Min kamera, som är trasig. 1300kr för att få den lagad. H
ar varit utan den för länge.
3. UGGS, pallade inte lägga in en bild.

IDAG VAR EN TRÅKIG DAG!

lite reklam tack, hehe?

Hej mina kära läsare, jag kom nyss hem och sitter och kollar på shrek, är jag ensam om de? Haha.. whatever, min statistik har sjunkigt igen så lite reklam eller någon länk skulle inte vara fel? :) Säkert ingen som kmr göra de så jag får antagligen göra det själv, aja!
Imorse vaknade jag typ halv 11 och först så hoppade jag in i duschen, plattade håret, sminkade mig osv. Sen rullade jag hem till min kära agnurs och typ dog i hennes rum medan hon duschade och allt dedär, haha. Hon va tvungen att byta kläder typ 20 ggr innan hon va klar, hehe. Sen drog vi till centrum och typ träffade hennes vänner och typ fick gratis dricka utanför stadion och sen rullade vi vidare och åt på donken, sen köpte agnes typ en jättefin tröja och jag ett par vantar, ska ta bild nue, vänta lite. Sen iallafall så stängde solna vid 5 och vi satt ikvar i trappan och bytte mobiler i trappan och tog det allmänt chill tills det inte fanns en kotte kvar där inne, helt tyst, haha! Sen skjutsade jag agnes hem på cykel, och det var match på stadion så de va poliser överallt, hehehe! De gick bra endå.
Nu ska jag kollaa klart på shrek, hejdå :D

sämst bildkvallite, men ni ser väl endå? :)

nu är jag trött, vettni

Heheh hann inte sova mkt efter de förra inlägget, jag hann precis lägga mig ner så ringde agnes och tvingade mig till solna centrum, fineeeee tänkte ja så jag rullade dit ett tag, o vi satt på en klippa precis utanför centrum med några av hennes kompisar där, sen drog jag och agnues vidare hem till henne och dog i hennes soffa, sen åt jag mat dära, de va fett najs med mat asså, jag svär! Agnes mamma borde börja laga mat hemma hos mig, hehe(a) Sen gick vi ut igen oh chillade ett tag tills agnes skulle häsla på sin kompis som va typ en km bort så hon fick mig och spriiiiiiiiiinga dit me henne, joggingpass typ. Fast sen så hade dom gått så jag och agnes satte oss ner och lyssnade lite på musik, sen ruuuuuuuuuushade jag till solna c och åkte hem, grattis på mig! Förstår ni att jag är trött nu? HAHA puss

2-1 till råsunda is, yeah

Rubriken säger allt, ehm. Vi vann med 2-1 mot töjnan eller vad dom heter, först gjorde vi 1-0 efter typ några minuter, och sen i andra halvlek kvitterade(haha damon skrev ja rätt?) dom till 1-1 och sen gjorde vi mål igen typ 5min kvar, viiiiiii är bäst tjejer :)

Nu ska jag typ sova, ehm jag va jättetrött morse, vaknade 10 av mitt mobillarm. Kanske kommer på något roligt att skriva sen så. Igår låg min statistik på 20 unika :( De brukar va över 30. Men jag får skylla mig själv som skriver träkiga saker, hehe.

Puss och kram!

uuhh de är fredagkväll

Hej allihopa. Sitter här hemma och kom hem för nån timme sen. Denhär dagen va fett chill, rulig o typ, konstig, hehe. Först slutade vi efter lunch istället för 3 så jag drog hem, duscha och fixa mig sen drog ja til solna centrum och mötte hediyeh där och hon va me några av sina kompisar och sen kom typ agnes osvosv. Sen drog vi till träningen och vi sprang typ 1km... -.- hehe.

Sen duscha vi och fixa oss en massa sen drog vi ut, hade fett tråkigt typ först, gick typ till solna c o såg maja, sen så rullade vi till råsunda och träffa typ david och max o dom va roliga, hehe. Sen så ringde vi hugo och dom sa att vi skulle komma dit så vi åkte hem to my hooooometown hehe, bagartorp och där fanns typ ehm hugo, adden, elias, macan, maccih, rosanna, emilia, issa, ludde o typ marre. Eh sen gick vi ill statoil och tillbaks osv. Sen skulle hediyeh åka hem så jag väntade me henne på busstationen. Sen drog ja hem :)

Och imorgon då, så är det maaaaaaatch mot Töjnan IBK, och ja ska va meh, wiie. O justejuste, hedda blev lagkapten idag, grattiisssss på henne! Sen så ska jag väl göra nått, hahahah. Fett konstigt inlägg jag veeet, men enjoy anyway, pusspuss

fråga mig inte varför

Hej! Hoppas de fortfarande är någon som läser, hehe. Har inte skrivitp på två dagar, men ja har varit upptagen. Men lite kortfattat. Jag blev fotoad av märta i tisdags, så vänta er en ny design snart! Sen har det inte hänt mkt, jo jag har sovit vääääldigt mycket. Whatever, lets forget the paast. Och bara så ni vet. Jag har inga som helst tankar på att sluta blogga!

Idag slutade vi kvart över 3, hatar torsdagar. På nvn hade vi redovisning från exkursionen, det va inte roligt, hehe. Sen lixom efter hela dagen slutar nvn klockan två sen ska man ha SPANSKA också, faaaaaan, hahah. Får lixom aggritionsutbrått typ, hatar spanska. Sen så slutade vi så gick jag ut och kom på att jag hade glömt mig mobil. Sen när ja va på väg tillbaka kom damon med den, jag hann lixom ta två steg, hahah, tack så mycket :D

Imorgon dåå, vi slutar efter lunch , WIIIIIIIIIIIIIIIE! Fan va härligt. Sen har jag träning klockan 6 i tallbacka, och vi ska springa typ hela träningen, får se hur de går. Sen efter d ska ja dra me hem till hediyeh och sen ut me henne, fett trevligt<3 Håller på och tvättar mina kläder just nu, jag är duktig d måste ni hålla med om? Vem bryr sig, ni får ha det jäääättebra, pusshej!

orkar inte skriva idag

ska sova snart, uppdatering imorgon. puss

alla säger vad dom tycker?


mjo, såhär ser ja ut i lugg :) grejen är att ja kan ha både med och utan lugg utan att d ser konstigt ut nu. Så lixom om de är fult så behöver jag inte ha d. Uuuuh värsta saken smachade nyss mot mitt fönster, ja dog typ xd va säkert en gren. Aja. Ligger me min älskade lap i sängen och har allmänt myyys, ha det bäst!

idag hände mycket.

Hej mina vänner, idag hände en massa, så mycket att jag inte orkar skriva haha, men de vore ju väldigt fittigt mot er, right? Så jag ger mig på ett försök. Vi hade ju origentering, och har nästan inga kommentarer om d, förutom att vi inte behövde göra alla 30 kontroller så vi gjorde 4(a) och att d va fett tråkigt. Sen efteråt hade vi exkursion somsagt, och jag kom på bästa lagnamnet asså, så ägda dom andra blev, haha!

Aja, när jag kom hem, typ halv 4 så gick jag direkt till frisöken. Hon klippte  mina toppar(tyckte dock att de blev way to kort!, men whatever nu växer de snabbare ut) och sen förklara jag in i minsta detalj hur luggen skulle vara och vilken längd, först klippte hon lixom understa lagret skiiitkort jag ba :O sen tog hon mera och klippte perfekt längd, och jag ba "dedär är asbra" hon ba men det blev jättekonstig form o grejjer och det va ju typ de så hon va tvungen att klippa kortare.. och kortare.. aja det kommer nog bli helt okej sen när mitt hår har växt en massa, haha jag överlever!

Och sen taggade jag ju till ridningen.. Fick jason, och han va verkligen skitsnäll. Men i mitten av lektionen så fick delilah(en häst jag älskar att rida) verkligen rådamp och ja hon flög åt alla håll o kanter och anna ramlade självklart av, sen fick hon sitta upp igen, och hon fick damp då också så hon ramlade av igen. Då sa måna att jag skulle sitta upp på den galna delilah, jag ba haha lets try! Men de dröjde bara en minut innan jag också flög 100 meter upp i luften och av, landade på ett skitkonstigt sätt så haha jag började asgarva. Men sen blev jag sktisur och satte mig på henne igen, och lyckades sitta kvar hela tiden tills hon lugnade sig i traven, men i galoppen fick jag sitta med händerna vid öronen på henne för att hålla upp huvudet, ni skulle säker tycka hon va en plåga, men ja diggar pållen håårt! haha.. Sen fick LJ damp så amanda flög av och fick typ halv järnskakning. ja, de var väl det, hahah!


vårat lagnamn, fifan va bäst :D

origentering, shit asså

Hej allihopa. Borde nog sova snart asså, tänkte bara skriva ett litet inlägg såhär lite fint. eh. Gjorde en enkel ny desgin också med bara header, det får duga tills vidare jag inte hittar på något nytt. Det blev ju så fult med alla mina färgglada bilder och sen en grå design, inte sant? Och vet ni? Det är typ 44 dagar till jag fyller år, wie. Fast de är endå fett långt kvar. Och för er som ska köpa present till mi, här kommer önskerlistan: PENGAR&PRESENTKORT :D.

Imorgon har vi origentering i ursvik, fifan vaa hemskt asså, i hate it! Jag kan inte ens läsa en karta och vill inte kunna heller, onödigt och tråkigt. Ute i skogen en hel dag, det kommer säkert bli regn också.. vem vet? Ehm, idag sov ja väldigt mkt. Och vet ni? Min högerhand är typ död! Jag har frurit om den hela långa dagen. Efter jag har värmt den så blir den lika kall igen, fett konstigt asså, man blir ju typ rädd! Aja, gonatt på er, vi ses imorgon!<3

fett me stor säng

Hej allihopa. Sitter hära och göra ingeting, har precis vaknat och klockan är halv 12. Ska snart äta frukost för jag är sjukt hungrig, intresse klubben antecknar, right? :) Jag vill åka och kolla på en jacka idag, ska se om jag får me någon.. (frivillig, någon? stan? fika?(a) sen efter frukost ska jag duscha, ehm.. haha vad tråkig jag äär, stackars er :D

Jag ska få en ny säng snart också, mamma och jag va på ikea i torsdags o kollade, och jag hittade massa fint till mitt rum, bla säng, gardiner, nattduksbord, garderobhyllor(som man sätter in i garderoben, typ skohållare mm) och en spegeldörr! Men sängen är ja mest glad för, ooooh gud va jag ska sova. Jag tror att den är 140 bred om inte längre, och det blir ju riktigt najs haha! Ni skulle se mitt rum hos mamma just nu asså, har ju slängt ut massor så d är ganska tomt. Uppdaterar mer sen, pussar!

såhär ser sängen ut:

så tråkigt en lördagkväll

Hej mina vänner. Här sitter jag, klockan är runt 10, och jag har grymt tråkigt och har haft de ganska länge nu, låt mig se.. hela dagen? Sprang en runda hem till mamma imorse och hämta datorn sen tillbaka, det var väl de enda. Och vad ska man hitta på då en lördagkväll, när alla är ute? Det är ju ingen som sitter hemma nu typ, jag följer och läser runt 20 bloggar och ingen skriver såhär dags, fastän dom brukar de! böhö varför just jag? Ska typ klippa mig på måndag, det blir nog snelugg och klippa topparna, vill ha lite förändring och så, de blir säkert chill.

Jag vill göra en ny design också, men jag har inga bilder och sen är jag inte speciellt duktig heller, hehe. Vill att min kamera(som btw blev bortskickad till linköping för kontroll hur mkt de skulle kosta för den att bli lagad) och vet ni hur mycket? 1300:- så skulle den bli som ny. jag har inte så mycket? Och ja behöver verkligen den.. Aja! Roligare kan det inte bli.

Ehm vad ska man skriva då.. en kväll som denna, jo de får ni reda på här nedan!



jag vill ha en ny gåås!

Mjo faktiskt, därför att:
- Den jag har är för stor
- Fett dåligt skick
- Har tröttnat på den korta modellen
- De ramlar typ av päls när man kemtvättar den

Så jag vill ha en ny, i den långa modellen i vinter, jag kan inte ha xxs för den är sjukt stor. Jag vill ha en mörkblå eller en röd, nu har ja en röd i den korta modellen. Nu vill jag veta, vad tycker ni?

den ser ut typ så fast tjejmodell.

och för öööövrigt(har upptäckt att jag ofta skriver så.?) så sitter jag och typ pratar på msn me emma, vi planerar att bygga ett stoort rymdskepp o åka till solen me en lasso o dra den närmare svergie, haha så äre :D Jag vill ha cola. Väldigt mkt, och så vill jag ha nya hörlurar till min mobil. What ever, ni får ha det väldigt bra!


fredag

Jag vet att jag suger på att uppdatera, lovar att bli bättreeeee(har jag sagt d förut?) men jag lovar faktiskt, haha. Slutade 2 idag, ganska chill men de va fett plågsamt endåå, jag höll på att somna hela tiden. På morgonen hade vi idrott ute och de va bajs för mina strupor blev blöta :( whatever. Träning klockan 6 idag också, massa najs. Förövrigt.. har ja tråkigt. Ska till pappa idag :D hihi. Aja, pusspånosen!

ni betyder tjejjer









råsunda is f94, guuuuld<3


onsdag

Ni får förlåta mig asså! Sämst uppdatering men jag har bara inte orkat sitta länge vid datorn, försöker lägga mig tidigt och så, men jag ser endå ut sen ett monster på morgonen, sitter just nu och kollar på next på mtv, haha.  Igår så hände inte mkt, va me sofia som vanligt i skolan, sen träning till 9 på kvällen.

Idag då, började 8.15 med idrott, de va typ boring, vi hade typ nån brännboll-fotboll där man skulle ta bollen igenom allas ben(de lät konstigt, jag vet..) och ja, vårat lag vann såklart! Sen hade vi något skolfoto när alla stod på skolgården och fotografen stod på taket, jag satt på märtas rygg, hihi! Sen hade vi två timmar so, sen svenka osvosv. På lunchrasten hade jag tråkigt. Vi slutade 12.55, då drog jag hem och chillade galet, somnade efter 5min i min säng, sen tänkte ja gå upp och käka något men jag va så trött så jag hann bara till soffan så somnade jag där. Neeten väckte mig när hon kom hem.

För övrigt, så lagade jag precis mat, haha! Mamma kommer typ hem sent för hon skulle på nån jobbgrejj. Har sjukt tråkigt, vet inte när jag kmr somna ikväll ,jag sov från 1 till halv 5, uuups, inte så bra kanske.. Ska till pappa på fredag också. Har inte mkt att skriva om, ska glo på tv nu, vi hörs! :)

måndag

Tjena mellanbena! Idag hade vi somsagt skolfoto, och de gick ju helt okej förutom att han som fota va lite, ehm konstig. Förövrigt skulle vi ha slutat 14.00 i think men mirijam släppte oss halv sen fick vi sluta när alla foton var tagna. Vi hade nv prov också, gick hyfsat, fast han inte skriva klart 3 sista växterna för vi fick bara en timme på oss och jag skrev typ hundra rader om varje, men vikarien lovade att jag skulle få göra klart iallafall. Dagens outfit va jeans från ginatricot, den nya tröjan från h&m, svarta skor från dinsko benvärmare från ginatricot, örhängen från glitter och armband från någonstans? Hann inte med några bilder imorse, menmen :)

När ja kom hem så hade jag inga nycklar så jag satt i trappen ett tag sen kom mami. Sen drog jag och red lilla reviera, hon va ruulig, haha! Mamma och ja ska till ikea nån gång i veckan o kolla på saker till mitt rum, ska skaffa massa nytt för jag har slängt a lot! Whatever, vi hörs!

mellanmål serverat!


guld, pokal och hela skiten

Vet ni? RÅÅÅÅÅSUNDA IS F94/95 ÄGER BALLLEEE! gissa om vi vann..? jorå :) fastän de blev skitmatcher för det mesta. Vi vann första matchen med 2-1, 1-1 andra matchen med 5-6 utvisningar, haha och vann sista med 1-0. Jag lovar er en bildbomb sen när candy har skickat. Så jävla kul. Efter andra matchen drog vi o köpte pizza och typ baxade äpplen från nåns tomt, haha. Nu ska jag tagga och duscha hade jag tänkt, men vi hörs senare ikväll i think, pusspåer!

update

Hej allihopa. Tänkte att det var dags att skriva lite nu va? Igårkväll drog jag och sis ut till vivo och typ köpte godis.. och idag har jag bara chillat iväg till solna centrum och köpt ett hårband för jag har tappat alla mina som vanligt, och om jag inte har något på cupen idag så kommer mitt hår att vara i ansiktet och då ser man inget förstår ni :) och sen köpte jag en ny foundation och den är skiiiitbra! nivea beauty lift, fyra av fem toasters dära! Nu sitter jag bara och laddar upp här hemma. Har precis duschat också. Skriver mer sen, puss på er

99:- på kicks

shoppaaa


min mormor är bäst!


*glädjeryck*


fick nya örhängen av mormor


söta va?

hej alla glada

Hur mår ni? Jag kom nys hem, och jag fryser om händerna! Idag i skolan slutade vi 3, sen gick jag hem och somnade i min syrras säng, som vanligt. Man kan inte vara vaken i hennes säng asså, jag lovar er. magiskt jag vet. Men iaf så ringde mamma och väckte mig 20 över fem så jag kutade till bussen och kom precis i tid till träningen klockan 6, skillad eller vad säger ni? Efter träningen gick jag, hediyeh, candy och hediyehs kompis estelle typ aslångt för jag fatta inte va busshållplatsen va (allmänbildad, know!) och sen stod vi där och snackade och väntade i 20min på bussen, haha. Nu är jag hemma iallafall. Mamma är iväg och hämtar mormor på arlanda. Eller nu kom dom hem haha xd Ska dra nu och hälsa och så, pusshej!

fredags outfit


långt blått linne från ginatricot
cardigan från ginatricot
leggnings från h&m
rött skärp från halens

i min sminkväska just nu


dehär är de jag har på mig dagligen, i skolan altså :)


1. Dream matte mousse från maybelline: En ganska liten burk men det räcker flera veckor, det bästa med den är att den täcker sjukt bra och att man inte får dendär kladdiga foundation känslan som man kan få av helt flytande. Jag använder färgen sand, en ljusare färg eftersom det är grunden på det hela. Kostar ca 119:- och är värd priset, kunde dock ha varit lite billigare för att den är så liten.
2. True match minerals från L'oreal: Ett puder, som jag ingentligen inte hade tänkt att köpa från början, utan jag fick den av min mormor men den visade sig va sjukt bra. Ett puder som täcker lika bra som en foundation enligt mig, jag har en lite mörkar färg än min foundation och använder den mest på kinder, panna och haka för att få bort de glansiga och för ännu bättre täckning. Kostar ca 150:- och är värd priset!
3. Masterpiece max mascara från maxfactor: Sjukt bra mascara, som särar på ögonfrasarna och absolut inga klumpar, jag lovar er. Borsten är av gummi och jag tycker det är skibra eftersom vanliga borstar lätt klibbar ihop sig. Jag rekomenderar till alla, den kostar ca 160:- och absolut värd priset.
3. h&m's solpuder: Jag använder den mest på kinder för att framhäva kindbenen och få en lätt solbrun känsla, finns jättemånga andra bra puder också, men eftersom denhär kostar endast 40:- så är det absolut värt att köpa, räcker länge och har en jättefin färg. Den blåser inte bort så lätt n' i like that ;)

det var väl det jag hade tänkt skriva, kommentera gärna. enjoy!

är sommaren redan över?

Hej allihopa! Har nyss ätit pannkakor, mums! Håller på att stå och skjuta lite bollar på min vägg, skitkul faktiskt. Hade tänkt dra ut och springa en runda ner till brunsviken och upp mot frösunda eller ner till råstasjön senare ikväll om någon hänger med(?) och sen komma hem och ta ett bubbelbad på balkongen, det vore jävligt skönt faktiskt.. men först, *trumvirvel* läxor! Jättekul.. inte. Idag hade vi vikarie i matte&nv, han SKREK, och då menar jag väldigt högt så fort någon pratade om typ uppgiften, visst? Så jävla jobbigt, man blir ju döv. För övrigt hade vi glosor i engelska, och förra veckan fick jag 16/16, idag fick jag 13/15, inte så dåligt ellerhur? ;) Svenskan va chill för vi jobbade lite med skrivregler sen läste mia ur en bok som heter den där jenny resten av lektionen. På rasten hängde jag som vanligt med bästaste såfia.

Och gud va skönt att vi fick lite sol idag. Det var några veckor sen jag såg den blåa himlen, och nu när jag kollar ut så ser jag ju dendär rosa färgen där borta som jag alltid ser från mitt fönster på sommarkvällarna. Fan asså, jag vill inte vänta ett helt år igen på sommaren, man blir ju bara så depp av kalla, regninga, blåsiga vinder/höstdagar, eller vad tycker ni? Det kan ju inte vara slut redan. Jag skulle göra vad som helst för att få åka utomlands nu i vinter, men caribien resan blev ju inställd av många anledningar, suck! Men vet ni vad? Jag överlever :)

nu får ni ha det så bra, puss&kram från allas linda!

sverige-ungern på råsunda

Hejsan hoppsan. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska gå och lägga mig. Glömde ju att skriva att jag fick gratis biljetter till svergie-ungern matchen och självklart gick jag dit :D. Det regnade som fan och jag vet inte vad, men det slutade 2-1 typ i sista sekunden reducerade ungern. Idag har jag varit i skolan och vi slutade 1 typ, asnajs. Känne rmig lite förkyld, halsen bränner och min näsa rinner, usch! Vi får hoppas på det bästa, men som sagt, jag frös som en gris där borta! Efter skolan va jag på nån sansgrej som va skittråkig, så jag tänker inte gå dit mera. Imorgon händer inte mycket alls faktiskt, ganska lång dag i skolan sen hem och sova. Men ha det så bra!



vem vill ha en puss?

Hej mina vänner. Ni får faktiskt skämmas lite nu asså, inte en kommentar i dom senaste inläggen, här sitter jag och skriver dag ut och dag in åt er och vad får man tillbaka, haha? ;). Mitt nya citat till er "jag vet att du läser min blogg, muahahha!" så försten som kommenterar får en puss :) Ska snart gå och sova..

juste min farsa va ju på tv nyss, nån som såg honom elle?! Han satt i vågen på vem kan slå filip och fredrik, ballt va? Annars har denhär dagen bara rullat på. Kom hem från träningen från någon timme sen, har hunnit få i mig två halstabletter och en stor kopp te också, min hals ni vet, intebra. Köpte ny klubba idag också, vetni hur skön den är eller? Tack mamma!  Cup och nått lopp som jag ska springa också i heljen, 5km. Lätt som en plätt. Smal body here i come, eller vad säger ni? (; Aja, är bara sjukt pepp nu asså, vetinte varför. Mer uppdate imorgon sötnosar, kom ihåg va ni ska göra för en puss, hihi.
älskar er, pusshej

tjenamors sötisar

Och godmorgon på er, Ska snart dra till skolan. Jag hinner inte ta outfit bilder idag tyvärr, haha. Igår red jag Delilah(stavning?) och hon va uuunderbaro! Idag blir det skola till halv 2 i think sen senare ikväll träning. Dehär fick bli ett litet kort inlägg, haha. Oh måste bara säääga, jag älskar vår klass humor xd När mirijam får sina dagliga damp utbrått så sjunger alla "dont worry, be happy" och hela köret, haha så jväla många garv! Och mirjam, om jag säger såhär: snälla, snällasnälla, snälla? HAHAH såååå skön. Vi ska typ till romme på klassresa i 8an. Peace!

måndags outfit



godmorgon sverige :D Hur mår ni? Jag är förtfarande lite förkyld men annars mår jag prima. Dagens outfit: jeans ginatricot, vit tröja ginatricot, vitt linne under h&m. Börjar 9.25 idag och slutar 2 tror jag.. Har inte så mycket att skriva om, haha men ni får ha det så jättebra, så uppdaterar jag när jag kommer hem, puss på er! :)


uggs, så söta!

Är det bara jag och sofia som tänker köpa uggs i vinter igen? Oh i love them, så sköna :)

btw blev det inget långt inlägg idag, har legat hemma, haft träning ochkäkat lite godis.
imorgon blir det skolan till 14.00 sen ridning till halv sju, puss & kram på er /Lindaaa
(30 unika besökare idag, go go!)

hur länge kan man sova..?

Jag måste vara sjuk eller nått. Igår efter maten(typ vid 6?) så la jag mig i sängen med kläder, smink o hela köret och sen bara paff så somnade jag. Gissa när jag vaknar? klockan 4! Så jag går upp och fixar mig för att sova och sen somnar om, och sen vaknar jag halv 10 på morgonen?! hallååå? De är typ(rääknar..) 15 och en halv timme! Hahahhah omg! Men jag är typ förkyld så. Idag är det träning vid råstasjön 15.00 iallafall, hoppas jag kan gå. Pussar!

sova hos dörre

Hejsan hoppsan! Igår slaggade jag somsagt hos dorre, och tro det eller ej, det blev inga bilder :O vart vi än gick lyckades jag alltid glömma mobilen(a) Men whatever, vi åt hos henne och snackade väldigt länge, ganska skönt. Och dalia lärde mig äta tsatsiki(stavling?) hahahah :D Sen efter maten skulle vi gå till vi och köpa glass, kladdkaka och läsk + rasta milton och vi sprang typ dit och jag kom fööörst, haha suckers! sen mötte vi några från våran skola där också. Sen sa dalia och dorre nått skitkul i affären så jag började asgarva i 100 år tills jag låg på golvet av utmattning.. We do it in da lindws styyle, haha. Sen när vi stod vid kassan, jag ba mitt i alltihopa "var är milton?" då hade vi glömt honom hemma så vi gick hem och lämna sakerna och sen gick vi ut och rasta milton i 5 min. Sen skulle vi se på batman filmen men alla somnade efter 10 min så vi gick och la oss istället och när vi skulle gå och lägga oss så va ingen trött längre, hahha. Skitkul kväll iallafall, puss på alla!

dom enda bilderna på min mobil från dorre, enjoy! :)


kvälls outfit


Jeans från ginatricot
Nytt linne från h&m
Uppsat hår

ordet "träning" blir allt vanligare i min blogg..

Och det är ju fett bra! Träna är det bästa som finns jue! Det var ju därför jag blev så besviken när träningen blev inställd :'/ Aja, träning söndag istället. Idag vre ju idrott och allt skit. En viss person spruta med sin vattenflaska rakt i mitt fejs och ni kan ju gissa hur jag såg ut sen, ingen bra syn ska jag säga! Ska dra till dorre om några minuter, det blir ju "tjejkväll" hos henne dåra med dorre nicky, dalia och sofia. När jag kom hem idag så drog jag och mamma till centrum och jag köpte nya träningshorts och träningsskor, mycke najs! Håller på och ta lite outfit bilder som kommer snaaart, än så länge får ni lite bilder på mina nya grejer! :)

mjau heta bilder vavava? :D

imorgon är min blogg en månad

Its true! imorgon gyller min blogg en månad, och alla borde säga grattis :) ska strax dra till skolan, har precis käkat frukost. Blir inga outfit bilder idag för jag hinner inte. Idag är det först so, sen idrott, matte och nv sen slut! Ska gå till skolan idag också, powerwalk wft, ärjag inte duktig? Dethär blev ett ganska kefft inlägg, men kommentera gärna om den nya desginen, puss!


örhängen i waant


kostar bara 59kr att klicka hem till brevlådan
gaaah jag är pank?


god och glad, kexchoklad

Hej på er! Sitter och käkar kexchoklad som pappa köpte åt mig :D Passade på att göra en ny design idag, jag tycker att denhär är mycket finare än den andra jag hade, eller vad tycker ni? Idag slutade vi somdagt 15.15 och det var en helt okej dag faktiskt, och nu får jag ju sluta tidigt imorgon också, wie! Gjorde båda läxorna till idag och fick alla rätt på engelska glosorna, visst är jag duktig? Imorgon ska jag till mamma, de ska bli jättenajs. Juste, hm.. hände en skum sak idag också, någon hade visst påstått att jag hade skrivit nått om någon i min blogg, jag ba huh? Whatever, de har varit en glad dag, imorgon äre träning sen typ sova hos dorre. Pusshej!

i dont wanna gå till skolan

Hej och godmorgon på er. Börjar om exakt en timme(8.35) med nv, och vi slutar 15.15 idag, faan! Och jag är ju fortfarande förkyld men jag pallrar mig till skolan endå, annars får jag sluta 15.00 imorgon istället för(måste springa och kolla..) 13.50! Så får det bli. Har käkat och gjort mig färdig, så ska snart dra. Ska till skolan faktiskt! I eftermiddag ska jag och såfia dra och kolla på örhängen och shorts(for me) hoppas jag. Men iaf, innan jag dissar er så ska ni få *trumvirvel*.. Urkassa outfit bilder :) enjoy!


jeans cheap monday, sofias ucla tröja från typ bikbok, och svart linne från h&m!
fint och bra :) puss på er, ha en bra skoldag (;

sovasovasova

Vetni? Jag är såå förkyld. Ska snart hoppa ner i badkaret och värma upp mig. När jag kom hem så somnade jag pladask, haha jag har hållt på att somna hela dagen idagoch jag är fortfarande hur trött som heöst. Jag längtar till helgen, vill bara soova! Och dricka cola. Vi slutade 1 idag och de va riktigt najs faktiskt. Och btw vill jag också säga till vissa av er, om min blogg är tråkig, så stiiiick! Jag tänkterfan inte ge mig och sluta skriva, i love my blogg, sådetså! Nu ska jag dra, puss på er :)

beklagar tjockisbilden, den enda jag hade ;)

oh i love to träna

Hej sötisar! Första inlägget idag, men nu när skolan har bärjat hinner jag inte skriva 3 inlägg om dagen som jag brukar, försöker få med så mycket jag kan i ett inlägg men det är väl bra, eller? Säg gärna vad ni tycker för era önskningar är min lag eller vad säger man? haha! Idag va det skola och inget speciellt, slutade 14.00, och imorgon 13.00, suckers. Efter skolan visste vi inte vem vi skulle käka hos och märta drog hem för jag vet inte vad hon skulle väl hämta nått, och neeten bara stod där så jag drog till skolgården där dorre, nicky, nathalie, philippa mf va. Så sen så såg jag aldrig att dom kom utan jag såg bara att dom drog därifrån, jahapp tänkte jag. Tydligen hade dom försökt kontakta mig? hm.. Så jag drog hem och mötte hozanna på vägen så hängde en stund i bagis med henne, sen drog jag hem och åt. Sen drog jag på träning typ halv 8. Och om jag trivs? Skiitbra faktiskt, asså vilket underbart lag typ? Hediyeh är feeeett snell :) Har precis duschat och ska dricka lite te nu så ni får ha det bäst, pusspuss!

enda bilden jag hade från idag, på sötnosen philippas ben, enjoy :)<3

rubrik suger?

aldrig får man ha en bra dag.
i love you mamma, bara så du vet :)
puss och gonatt.
hejdå

hej jag är glad

Tju kompisar! Idag har jag varit allmänt happy. I skolan va jag me sofia typ hela tiden, inte alls något speciellt svårt eller så i skolan, slutade 14.25 och allt har bara rullat på. Förlåt för att jag inte skrev igår, jag hade verkligen inget att skriva om så jag ville inte besvära er med att läsa nått tråkigt, haha. Idag har jag fått beröm för min blogg av två pers, och gud vad glad man blir altså, tack sötnosar! Sen efter skolan åkte jag till stallet och fick halali, gullehästen och fick en kommentar om att jag hade fin sits. Denhär dagen fortsätter bra, ska bara äta sen ska jag dra ut med H&F också, skriver väl när jag kommer hem, typ vid 9 eller nått, peace&love<3

lite egopix skadar aldrig? :D

RSS 2.0